Is een businesscoach iets voor jou?

De business coaches vliegen je om de oren online. Personal coaching is hot. Als je vastloopt, stilstaat of vooruit wilt, is een business coach super waardevol. Vooral wanneer je behoefte hebt aan een support systeem, iemand die je soms even aan de hand kan nemen en al verder is dan jij. Je wilt je ideeën omzetten in doelen en je doelen in resultaten. Hustle & Heart consultancy helpt jou bij de ontwikkeling van een sterke strategie, een mooi merk en vooral met het creëren van de juiste mentaliteit. Heb jij behoefte aan een business coach? Kijk of jij jezelf herkent in de onderstaande struggles.

JE BENT OVERWELDIGD DOOR MOGELIJKHEDEN

Je hebt ontzettend veel ideeën, moed en doorzettingsvermogen maar mist het zelfvertrouwen om jezelf echt te laten zien. Je kwetsbaar opstellen op professioneel vlak is scary en tegelijkertijd krachtig. Je hebt het lef nodig om er écht voor te gaan, you need to hustle!

Het voordeel van groots denken is dat alles mogelijk wordt. Je kunt er alleen ontzettend overweldigd door raken. Je vraagt je af hoe je prioriteiten stelt en hoe jij jezelf daaraan houdt. Je hebt een zetje nodig om koers te bepalen en je daar aan te houden. Ook vind je dingen uitbesteden maar lastig, jouw bedrijf is tenslotte jouw baby! Je hoeft het niet alleen te doen. Deel je zorgen, onderzoek wat het beste bij je past en laat iemand met je mee denken.

JE DURFT JE VASTE BAAN NIET OP TE ZEGGEN VOOR JE SIDEHUSTLE

Je weet wat je kunt en waar je naartoe wilt. Maar waarom wil je dat? En hoe specifiek ben jij in je doelen? Wat wil jij bijdragen aan de wereld en wanneer kun je successen vieren? Wij zijn helemaal voor de ‘start before you’re ready mindset’. Maar het is belangrijk om je positionering te bepalen. Investeer in je branding. Durf risico’s te nemen. Risico’s zullen helemaal niet zo eng blijken als je in jezelf gelooft. Je hebt die dromen niets voor niets, je weet dat het in je zit. Een mindset die jouw ideeën tot actie omzet, die van jouw dromen een plan maken. Zet stappen, kom in actie en doe het!

JE HEBT GEBREK AAN FOCUS EN STRUCTUUR

Ondernemen geeft veel vrijheid maar betekent ook dat je eigenlijk nooit écht klaar bent met werken. Er is altijd meer te doen. Het kan altijd beter. Hoe stel je prioriteiten als alles mogelijk is? Hoe houd je het hoofd koel als alles met de deur in huis valt? Je kunt nou eenmaal niet altijd aan staan. Focus en structuur zijn hierbij jou redding en een business coach helpt je daarbij. Door te weten waar je focus ligt en structuur aan te houden zul jij die Ultimate Hustle Mindset bezitten.

JE PERFECTIONISME REMT JE AF

Je bent altijd tot op de laatste seconde van je deadline de puntjes op de i aan het zetten. En eigenlijk is het nooit af. Je hebt daardoor vaak het gevoel dat het niet goed genoeg is, nog beter had gekund, of je niet alles hebt laten zien. Alhoewel deze eigenschap naar kwaliteit streeft houdt het je juist ontzettend tegen. Samen met een business coach kun jij jouw perfectionisme omzetten in zelfvertrouwen. Ontdek welke ego type je dwars zitten en welke troepen je kunt inzetten om die types de deur te wijzen. Wanneer jij jouw perfectionisme op je broekzak kent, heeft het niets meer voor je te verbergen en zit het je ook niet meer dwars.

JE HEBT CHEERLEADERS NODIG

Ondernemen geeft je ontzettend veel vrijheid maar kan je ook erg alleen laten voelen. Je familie en vrienden zijn lief maar ze begrijpen niet altijd welke successen er te vieren vallen, of je een duwtje in de rug nodig hebt en waarom iets je wel of niet aangrijpt. Ga op zoek naar een Tribe. Naar andere ondernemende vrouwen die jouw onderneming snappen en je laten zien wat jij kunt en waard bent, wanneer jij dat zelf even niet meer ziet.

No time for excuses, samen met jouw tribe aan like-minded vrouwen ga jij de wereld veroveren.

Omarm die hustle mindset en realiseer jouw dromen! Check hier welke vorm van coaching het beste bij jou past.