All in! 100% zelfstandig ondernemer

Yes, 2020 zit er op en we zijn gestart met een nieuw, fris jaar. Voor mij een heel bijzondere start, want ik start als 100% ondernemer. Waar ik de afgelopen jaren in januari met veel plezier terugkeerde naar mijn positie als Marketplace Development Director bij Nike ga ik dit jaar all in voor mijn klanten bij Hustle & Heart Consultancy. Een heerlijke stap, maar ook een ‘leap of faith’ waar ik zeker slapeloze nachten over gehad heb. 

Waarom ik het toch deed? Ik vond twee jaar geleden met Hustle & Heart mijn ‘sweet spot’. Ik leerde waar mijn passie lag (het coachen van vrouwelijke ondernemers en hen laten groeien in hun bedrijf), waar mijn skills lagen (dankzij mijn mentorships en ervaring bij Nike heb ik veel kennis in huis om ondernemers te helpen) en de markt blijkt het nodig te hebben (veel mensen kiezen voor die ‘leap of faith’ en gaan hun passie achterna of willen next level met hun bedrijf).

Kortom: it was time! 

Wil jij dat ook, maar weet je nog niet of je je ‘sweet’ spot al hebt gevonden? Beantwoord dan:

  • Waar heb ik echt passie voor? Wat maakt me gelukkig?
  • Welke skills heb ik die ik met mensen kan delen?
  • Waar heeft de markt behoefte aan? (samen met je skills is dit je commerciele kapitaal)
  • Heb ik het publiek om mijn business mee te delen?

Heb je deze nog niet compleet, werk er dan stap voor stap aan. En ben je zover? Dan is het tijd om te knallen en die ‘leap of faith’ te wagen, zoals ik ook afgelopen jaar deed. Hulp nodig? Dat kan! Met mijn business coaching sta je er niet alleen voor!