HUSTLE & HEART

Hustle & Heart is een Business Consultancy voor startende, vrouwelijke ondernemers, gericht op Mindset en Branding. Hustle & Heart is gevestigd in Amsterdam. H&H helpt jou bij de ontwikkeling van een sterke strategie, een mooi merk en vooral met het creëren van de juiste mentaliteit.

Jij en jouw ambities zijn een aanwinst voor de maatschappij en daarom ga jij leren hustlen. Vrouwen hebben de krachtige gave om vanuit compassie, verbinding en bewustzijn te ondernemen. En dat gaat jou succes opleveren.

You need to hustle to succeed. En er zijn vele wegen die naar succes leiden. Het is dus belangrijk om jouw doel voor ogen te hebben, jouw stip op de horizon. Progressie moet meetbaar zijn. Dus:

• Wees flexibel met jouw plan;
• Geef niet op;
• En het meest belangrijke: JUST DO IT.

Waarom Hustle & Heart?

Hustlen bestaat uit moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hustlen is het lef hebben om er echt voor te gaan. Het gaat over het hebben van een absolute Just do it-mentaliteit. Een mentaliteit die je in actie laat komen en jouw dromen omzet in een plan met duidelijke stappen. Zet die stappen, kom in actie en doe het!

Heart staat voor het feit dat ik, Shenin, alles met passie doe. Ik heb altijd het beste met jou voor, doe mijn werk uit liefde en met oog voor detail. Ik neem de tijd om jou en jouw visie te begrijpen.

Wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Dat vind je hier! Ga direct aan de slag, start hustling en neem contact met mij op.

02-1

Shenin Lebrun

Mijn naam is Shenin Lebrun en ik ben de oprichtster van Hustle & Heart Consultancy, spreker en coach.

Ik ben 40 jaar, van Surinaamse origine en een typische Amsterdamse. Ik heb een Bachelor diploma International Business and Management op zak, en mijn professionele carrière begon in 2003 bij Nike. Hier werk ik nog steeds als Product, Brand en Sales expert.

Dat ik een echte hustler ben, durf ik zeker toe te geven. De Just do it-mentaliteit zit in mijn DNA. Ik geloof dat wanneer jij in jouw kracht staat, je de wereld aan je voeten hebt.

Daarom is het mijn passie om goede strategieën te combineren met de juiste mindset, om zo een succesvol bedrijf neer te zetten. Ik vertaal jouw onzekerheid, gebrek aan focus en potentieel naar een zelfverzekerde ‘Just do it-mentaliteit’. Het doel? Jouw bedrijf succesvoller maken en jouw impact vergroten. Hustlers durven die eerste stap te zetten en blijven in beweging. Misschien lijkt het op het eerste gezicht zwaar werk, maar voor een hustler is het simpelweg doen waar ze gelukkig van wordt. 

Je hebt geen toestemming nodig om jouw talent te gebruiken. Aan de slag gaan met jouw succes of kennismaken? Neem vandaag nog contact met mij op!

Ons team

Het Hustle & Heart team bestaat uit een krachtige groep van freelance experts. Zij hebben de kennis die nodig is voor de optimale ontwikkeling van jouw bedrijf. Iedere klant is anders en heeft specifieke behoeften. Daarom bepaal ik in overleg met jou en mijn team welke kwaliteiten van het Hustle & Heart team en onze partners jij nodig hebt!

Kijk hier wat ons team voor jouw kan betekenen.