HUSTLE & HEART

Hustle & Heart Consultancy is een branding-, business- en mindsetbureau gevestigd in Amsterdam voor startende, vrouwelijke ondernemers. Ik help jou niet alleen bij de ontwikkeling van een sterke strategie en een mooi merk, maar ook met het creëren van de juiste mentaliteit.

Wanneer je als ondernemende vrouw echt gaat voor jouw ambities, ben jij een aanwinst voor de maatschappij. Vrouwen hebben namelijk de gave om vanuit compassie, verbinding en bewustzijn te ondernemen.

Om successen te behalen you have to hustle. Maar er zijn vele wegen naar succes. Het is dus belangrijk om jouw doel voor ogen te hebben, want progressie is meetbaar. Daarom:

• stel regelmatig je plan bij indien nodig;
• geef niet op;
• en het meest belangrijke: Just Do It.

Waarom Hustle & Heart?

Hustling betekent dat je de moed, het zelfvertrouwen en het doorzettingsvermogen hebt om ervoor te gaan. Hustling gaat over het hebben van een absolute just do it-mentaliteit. Een mentaliteit die je in actie laat komen, door je dromen om te zetten naar een plan met duidelijke stappen. Zet die stap, kom in actie, doe het!”

Heart staat voor het feit dat ik alles met passie doe. Ik heb altijd het beste met je voor, doe mijn werk uit liefde en met oog voor detail en neem de tijd om jouw visie te begrijpen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Hier kun je vinden op welke manier ik jou kan helpen. Direct aan de slag? Neem dan contact met me op.

 

02-1

SHENIN LEBRUN

Mijn naam is Shenin Lebrun en ik ben de oprichtster van Hustle & Heart Consultancy, spreker en coach.

Ik ben 37 jaar, van Surinaamse origine en een typische Amsterdamse. Ik heb een bachelordiploma International Business and Management op zak en mijn professionele carrière begon veertien jaar geleden bij Nike. Hier werk ik nog steeds als Product, Brand en Sales expert.

Dat ik een echte Hustler ben, durf ik zeker toe te geven. De Just do it-mentaliteit zit in mijn DNA. Ik geloof dat wanneer jij in jouw kracht staat, je de wereld aan je voeten hebt.

Daarom is het mijn passie om goede strategieën te combineren met de juiste mindset, om zo een succesvol bedrijf neer te zetten. Ik vertaal jouw onzekerheid, gebrek aan focus en potentieel naar een zelfverzekerde Just do it-mentaliteit. Het doel? Jouw bedrijf succesvoller maken en jouw impact vergroten.

Hustlers durven die eerste stap te zetten en blijven in beweging. Misschien lijkt het op het eerste gezicht zwaar werk, maar voor een hustler is het simpelweg doen waar ze gelukkig van wordt. Onthoud: je hebt geen toestemming nodig om jouw talent te gebruiken. Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan contact met me op.

Ons team

Mijn Hustle & Heart team bestaat uit een krachtige combinatie van freelance experts. Zij hebben de kennis die nodig is voor de optimale ontwikkeling van jouw bedrijf. Iedere klant is anders en heeft specifieke behoeften. Daarom bepaal ik in overleg met jou en mijn team welke kwaliteiten van het Hustle & Heart team en onze partners jij nodig hebt.

Hier kun je vinden wat ik en mijn team van experts voor jou kunnen betekenen.