Over Hustle

& Heart

We helpen jou het maximale uit jezelf halen

Shenin Lebrun

“Ik help je jezelf te blijven uitdagen en genieten van wat je doet”

Mijn naam is Shenin Lebrun en ik ben spreker, coach en de oprichter van Hustle & Heart Consultancy.

Ik ben 40 jaar, van Surinaamse origine en een typische Amsterdamse. Na een studie International Business and Management begon ik mijn professionele carrière begon bij Nike. Een droom die uitkwam, want bij deze succesvolle mondiale speler kon ik op het gebied van Branding en Sales leren van de allerbeste. Nu, 16 jaar later ben ik ook gegroeid in mijn werk, maar geniet ik nog steeds van de cultuur, drijfveren en mentaliteit van dit prachtige bedrijf en mijn baan als Product, Brand en Sales expert.

En daar bleef het niet bij, want dat ‘Just do it’-gen en je dromen najagen zit ook in mijn DNA. Zo bedacht ik een film en zorgde ik (na 10 jaar hustlen!) dat die in de bioscoop kwam en combineer ik mijn baan en bedrijf, met mijn eigen aspiraties en de zorg voor mijn dochter. Kortom: a hand full, maar als je in je kracht staat, heb je energie genoeg en ligt de wereld aan je voeten.

 

Die mindset wil ik jou ook leren en met mijn opgedane kennis bij Nike en mijn coachingstrajecten doe ik niets liever dan jou helpen om te groeien en je business naar een volgend level te brengen.

Ik vertaal jouw onzekerheid, gebrek aan focus en potentieel naar een zelfverzekerde ‘Just do it-mentaliteit’. Wil je samen aan de slag gaan met jouw succes of kennismaken? Neem vandaag nog contact met mij op!

Over Hustle & Heart

Opschalen en een en nieuwe mindset ontwikkelen die je verder brengt dan je ooit had durven dromen, is niet gemakkelijk. Het is een stap die je bewust moet nemen, waar je zelfvertrouwen voor nodig hebt en meer je Ziel mee voedt dan je Ego. Bij Hustle & Heart helpen we je daar graag mee, want dat is de manier om duurzaam te ondernemen en je eigen energie op peil te houden in die spannende tijd van groei en transitie.

We kijken in onze Masterminds en 1-op-1 trajecten mee met je businessplannen en maken ze next level proof en in ons Shameless Self promotion mentorship helpen we je als medewerker met je zichtbaarheid en je carrierepad. Heb je een specifieke businessvraag, dan zetten wij er de beste experts op om je te helpen om over die drempels heen te komen en te groeien in je bedrijf.

WAAROM DE NAAM HUSTLE & HEART`?
Hustlen bestaat uit moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hustlen is het lef hebben om er echt voor te gaan, whatever it takes en te kiezen voor de ‘Just do it’-mentaliteit. Met deze mindset kom je in actie en werken we samen aan een sterke strategie en een praktisch plan om jouw businessdromen te laten uitkomen.

Heart staat voor het feit dat ik, Shenin, alles met passie doe. Ik heb altijd het beste met jou voor, doe mijn werk uit liefde en met oog voor detail. Ik geloof niet in Ego-bedrijven, maar in Ziel-bedrijven die jou en je klanten blijven voeden.

Just do it!

“Een businesscoach neem je niet zomaar. Ik heb dan ook lang nagedacht over wat deze coach zou moeten toevoegen aan mijn ondernemersreis. Het zou wat mij betreft niet alleen over de onderneming moeten gaan, maar allereerst over mij. De persoon achter de onderneming. Hiernaast zou de coach zelf ervaring moeten hebben in het veld, energie moeten uitstralen en daarnaast moeten begrijpen waar ik, persoonlijk en zakelijk, vandaan kom. Je begrijpt misschien hoe lastig de zoektocht moet zijn geweest. Maar toen ik over Shenin en haar Hustle & Heart Consultancy hoorde wist ik eigenlijk gelijk dat ik bij haar moest zijn, hoewel ik haar toch eerst even op een afstandje heb gevolgd. Daaruit bleek al dat deze dame niet teleurstelt en al snel bleek dat ze zelfs weet te voldoen aan een hele lijst aan eisen van een recovering perfectionist. Lieve Shenin dank voor jouw power en energie tot nu toe, waarmee je voor mij nu al bergen hebt verzet. Maar ik ben zeker nog niet klaar, laten we mooie dingen blijven doen!”
– Megaidi Pinas

Ons team

Next level gaan met je bedrijf doe je met experts. Daarom heb ik naast mijn eigen expertise in strategie, Branding en Marketing een aantal freelance experts met wie ik bij Hustle & Heart graag werk voor jou als klant. Zo kunnen we altijd kiezen voor maatwerk om jou het allerbeste te helpen.Kijk hier welke experts ons team rijk is en wat ze voor jou kunnen betekenen

Laura Brown

Social Media Specialist

Iris Kauffman

Concept Developer & Vormgever 

Laura van den Boom

 Brand Strateeg

Photo by Chris Dijksterhuis.

Noortje Schreuders

Marketing & Communicatie Specialist

Photo by Chris Dijksterhuis.

Britnny Baah

Content Marketeer